Loading...

Φωτογράφηση Προϊόντων / E-shop

Το προϊόν σας είναι το σημαντικότερο στοιχείο της επιχείρησής σας, και σε όποιο σημείο προβάλετε θα πρέπει να εμφανίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έτσι ώστε να κάνει την διαδικασία της πώλησης για εσάς. Μια σωστή επαγγελματική φωτογράφιση προϊόντος μπορεί να τονίσει τα δυνατά χαρακτηριστικά του προϊόντος και να αναδείξει όλες της λεπτομέρειες κάνοντας το επιθυμητό στο κοινό.


Eίτε πρόκειται για φωτογράφιση για eshop είτε για φωτογράφιση προϊοντικού καταλόγου, η σωστή και επαγγελματική φωτογράφιση είναι απαραίτητη για την σωστή προβολή και παρουσίαση του προϊόντος καθώς και της επιχείρησης σας, κάνοντας την να ξεχωρίζει από τους ανταγωνιστές σας.

 

Μπορούμε να αναλάβουμε την φωτογράφιση των προϊόντων για το eshop, το site σας, τα social media και για τους καταλόγους σας. Είτε στο προσωπικό μας studio ή στον χώρο σας ή ακόμα και σε κάποιο εξωτερικό χώρο για μια φωτογράφιση τύπου editorial.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 

Έχουμε την εμπειρία, να δημιουργήσουμε ένα φωτογραφικό υλικό, εξαιρετικής ποιότητας, πάντα επεξεργασμένο για την σωστή ανάδειξη του προϊόντος, που θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για την προώθηση της επιχείρησης σας.

 

Για φωτογραφίσεις e-shop έχουμε την δυνατότητα να φωτογραφίσουμε σε λευκό φόντο, με μοντέλο ή χωρίς, να χρησιμοποιήσουμε αντανακλάσεις, να ξακρίσουμε τις φωτογραφίες και να τις συμπιέσουμε για την καλύτερη συμβατότητα στην σελίδα σας.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής σας, γίνεται ανάμνηση από εμάς...

Είτε πρόκειται για ένα συνέδριο, για μία εκδήλωση ή μια θεατρική παράσταση, εμείς θα είμαστε εκεί αποθανατίζοντας ακόμα και τις μικρότερες λεπτομέρειες.

Καλλιτεχνική Φωτογράφηση

Αποθανατίζουμε την λαμπερή σας εικόνα και αναδεικνύουμε τον εαυτό σας, με έναν τρόπο μαγικό, σαγηνευτικό, επαγγελματικό.

Κάθε ιδιαίτερη στιγμή για εσάς και το μικρό σας αγγελούδι, αποτυπώνεται για πάντα στον φακό μας, για να θυμάστε για πάντα αυτή τη συγκινητική μέρα.

Φωτίζουμε τα προϊόντα σας, αναδεικνύουμε τα δυνατά τους χαρακτηριστικά, τονίζουμε τις λεπτομέρειες και αυξάνουμε τις πωλήσεις σας.

Φωτογράφηση Φαγητού / Τροφίμων

Αναδεικνύοντας γεύσεις, χρώματα και υφές, θα παρασύρουμε το κοινό σας σε ένα φανταστικό ταξίδι γεύσης.

Φωτογράφηση Μόδας

Με φαντασία και πρωτοτυπία αναδεικνύουμε τα ρούχα σας, τονίζουμε τις λεπτομέρειες, προσελκύουμε την προσοχή του κοινού σας και αυξάνουμε τις πωλήσεις σας.

Αναδεικνύουμε τη μοναδικότητα του χώρου σας και προσελκύουμε τους υποψήφιους επισκέπτες σας, δίνοντας προσοχή στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Φωτογράφηση 360 view / Εικονική περιήγηση χώρου

Αναδεικνύουμε τους χώρους σας με τον πιο σύγχρονο τρόπο, αυξάνοντας το κύρος και τις πωλήσεις της επιχείρησής σας.

    follow us on Instagram

    Υπηρεσιες

    Εγγραφή στο Newsletter:

    Submitting Form...

    The server encountered an error.

    Form received.